Oivalla Luovasti

Oivalla luovasti … siis mistä on kyse?

Tarvitseeko tiiminne ryhmäytymistä? Haluaako henkilöstönne hetken hengähdystauon arkeen? Haluatteko lisätä hyvinvointia työyhteisössänne?

Luovan työskentelyn kautta voi saada sekä helpotusta stressiin että uudenlaista näkökulmaa työtehtäviin. 

Järjestellään yhdessä yläkaapit kuntoon! 

Käytämme rätin ja pölyhuiskan sijaan pensseleitä, paperia, vasaraa, metallia…. Kun mielessä on taas tyhjää tilaa, niin se on taas piirun verran vastaanottavaisempi oppimaan uutta ja kehittymään. 

Luomme alati muuttuvaan työelämään sopivia ajattelu- ja toimintamalleja. Siis tarjoamme työvälineitä arjen hallintaan, luovuuden herättelyyn, tauon ottamiseen, palautumiseen, voimavarojen ja vahvuuksien kartoittamiseen, resilienssin kasvattamiseen, ryhmäytymiseen  ⎼ muun muassa. 

Joskus se, että etäännyttää itsensä tästä hetkestä, auttaa luovuuden heräämistä ja ratkaisujen löytämistä. Katsomalla tilannetta kauempaa saattaa nähdä asiat kirkkaampina ja selkeämpinä. Ratkaisu voi olla helposti saatavilla, kunhan hieman keskittyy pohtimaan ja ottaa etäisyyttä arjen kaaoksesta. Tähän luovat ja toiminnalliset menetelmät ovat suoraan sanottuna: oivallisia!

Tarjoamme puitteet ja välineet te olette tämän shown staroja!

Mukaudumme teidän tarpeisiin. Halutessanne voimme järjestää tiimillenne kokonaisen tyky-päivän ruokailuineen. Teidän ei tarvitse kuin ilmestyä paikalle ⎼ hitusen avointa mieltä ja heittäytymisintoa mukananne. 

Tuomme mukanamme kaiken tarpeellisen välineistä ja oheismateriaaleista lähtien. Eikä mitään tarvitse osata etukäteen tai pelätä tunarointia. Olemme taikureita varmistamaan, että kaikki saa takuulla jotain valmista ja yllättävän hyvän näköistä aikaiseksi. Jotain mitä ainakaan tietotyöläinen ei joka päivä arjessa koe 😉

Mikäli työporukkanne aikatauluun mahtuu vain muutaman tunnin tauko luovan tekemisen parissa, voimme tulla toimistollenne ja järjestää siellä hetken hengähdyksen. 

Järjestämme yhden kerran kurssien lisäksi myös pidemmän ajanjakson kurssituksia tiimin jatkuvaan kehittämiseen. Voisimme vaikka tavata joka kuun ensimmäisellä viikolla tai muussa työarkeenne sopivassa rytmissä. 

Oivalluksia ja palautteita työpajoistamme

”Ihanaa päästä tekemään akvarelleilla. Oli jotain ihan uutta!”

”Olen vastaavan harjoituksen tehnyt, mutta en kuvan kautta. Toi uutta näkökulmaa. Pystyi katsomaan asiaa ulkopuolisena.”

”Heräsi paljon asioita siitä, mitä tähän työhön kirjoitin ja miten tätä voi kehittää eteenpäin. Tähän alkaa kasvamaan tästä.”

”Tosi toimiva kokonaisuus ja hyvin rytmitetty. Ei tullut kiire eikä tuntunut, että joutuu liikaa odottamaan seuraavaan vaiheeseen siirtyessä.”

”Tuli katsottua asiaa uudella tavalla kuvan kautta. Nousi esiin armollisuus itseään kohtaan.”

”Ymmärsin kuvan kautta, että muut näkevät työni ihan erilaisina kuin mitä se todellisuudessa on. Olen todella paljon ihmisten kanssa ja vähemmän koneen ääressä.”

”Sai oppia uusista tekniikoista. Nyt innostus lähti taas maalaamaan. On jo pitkä aika viimeisestä kerrasta.”


Kiinnostuitko? - Hyvä! Täytä oleelliset tiedot yhteydenottolomakkeeseen, niin laitetaan teidänkin tiiminne oivaltamaan luovasti ;)
Kaipaatko valmiita ratkaisuja? Verkkokaupastamme voit ostaa valmiita tuotteita ja paketteja helposti ja nopeasti!
Mietityttääkö vielä? - Ei ongelmaa. Klikkaa lukemaan Oivallusten palikat, millaisista osista luovat oivallukset rakennamme ja millaisiin haasteisiin niillä vastaamme.