Oivalla Luovasti

Tuotteet

Hyvinvointia voidaan edistää monilla tavoin. Olemme luoneet tuotteita, joiden avulla hyvinvointia voidaan tuoda helposti jokaiseen päivään. Tuotteita voi tilata niin itselle, ryhmälle, yhteisölle kuin lahjaksi yhteistyökumppaneille. Jotkut tuotteista on helposti tilattavissa verkkokaupasta. Toisia toimitamme vain tilauksesta.

100 % kotimainen Oivalla Luovasti -viikkokalenteri

Kalenterin viikkotehtävät voi suorittaa itsenäisesti, mutta kaikkein hedelmällisintä on, jos teette ne tiimin kanssa ja jaatte kokemuksianne sekä ajatuksianne. Tekemällä yhdessä, luovien menetelmien parissa ja keskustellen tiimin jäsenten kanssa on helpompi nähdä sekä omat että toisten vahvuudet. Näin saatte tiimin jäsenet loistamaan ja työskentely onnistuu entistä sujuvammin.

Viikkokalenteri on kokonaan tehty Suomessa – suunnittelua, valokuvia, taittoa, tekstiä, kuvassa näkyviä teoksia ja painamista myöten! Se on oiva vastuullinen lahja annettavaksi niin työntekijöille, yhteistyökumppaneille kuin asiakkaille. Jaetaan siis yhdessä hyvinvointia eteenpäin!

Kalenteri on A5-vaakatasoinen, pehmeäkantinen ja kierteellä. Näin sitä on helppo käyttää ja se kulkee helposti mukana! Kalenteri on tilattavissa Holvi-verkkokaupastamme. Löydät sieltä myös postikorttipaketteja ja valmiita kurssipaketteja.

Isommat viikkokalenteritilaukset otamme vastaan sähköpostilla info@oivallaluovasti.fi. Laita myös viestiä, jos olet kiinnostunut eri kieliversioista.

Viikkokalenteri 24 €/kpl (sis. alv.).
Tarkemmat tiedot: https://oivallaluovasti.fi/viikkokalenteri/

Oivalla Luovasti -terapiapallo 100 % lampaanvillaa

Ihanan pehmoinen, mutta kimmoisa hierontapallo, joka on kuin omiaan vetreyttämään käsiä ja sormia. Puristele käsissä, pyörittele sitä kämmenellä tai hiero kämmenselkää.

Terapiapalloa voidaan käyttää myös toisen hieromiseen. Sopii hierontaa erityisesti niille, joille perinteinen hieronta ei tunnu mukavalta.

Aito villa myös hoitaa käsien ihoa. Voit halutessasi huoltaa lanoliinipesulla.

Tuote valmistettu Suomessa pääasiassa suomenlampaan villasta.

Saatavilla tapahtumista, joissa olemme mukana tai tilaamalla yli 10 kpl erissä info@oivallaluovasti.fi

Katso tarkemmat ohjeet: oivallaluovasti.fi/ohjeet/

Villainen terapiapallo 7 €/kpl. (sis. alv.)

Oivalla Luovasti -villaneulemyssy

Anna ajatustesi virrata ja keskity hetkeen. Neulominen vaikuttaa monella tavalla hyödyllisesti. Sen avulla voit vähentää stressiä, antaa aivoille pohdittavaa, parantaa keskittymiskykyä tai ihan vain rentoutua. 

Pipon ohje on yksinkertainen ja sopii aloittelijalle. Malli on neulottu sukkapuikoilla, toki voit käyttää myös pyöröpuikkoja. 

Voit ostaa joko valmiin myssyn tai neuloa itse. 100 % suomenlampaan villaa. Tehty Suomessa.

Saatavilla tapahtumista, joissa olemme mukana tai tilaamalla yli 10 kpl erissä info@oivallaluovasti.fi

suomenvilla
Villaneulemyssy 39 €/kpl valmiina. Tekemispakettina 19 €/kpl