Vanhan Joulutori & Jouluarvonta

Vanhan Joulutori & Jouluarvonta

Olemme jo aloittaneet joulunvalmistelut kovaa vauhtia. Työpöytämme näyttää kohta kuin suoraan Korvatunturilta. Langat, kankaat ja muut välineet ovat järjestäytymässä pusseihin, sillä olemme mukana Vanhan Joulutorilla 15.-22.12. Siellä onkin oiva tilaisuus päästä kokemaan, näkemään ja keskustelemaan, mistä luovissa menetelmissä on oikein kyse.

Pidämme joka päivä klo 14-15 hyvinvointipajan käsillä tehden tai taiteillen. Lisäksi ständillämme on jatkuva omatoimipaja eli voit tulla tekemään itse vaikka joululahjoja. Myyntiin on tulossa terapiapalloja, tekemispaketteja, Oivalla Luovasti –viikkokalenterimme ja -korttipakettaja. Näistä kahta jälkimäistä voi ostaa myös Holvi-verkkokaupastamme.

Voit myös tulla keskustelemaan kanssamme työhyvinvointia edistävistä työpajoista tiimillenne. Olemme paikalla koko Joulutorin ajan eli arkisin klo 11-20 ja viikonloppuisin klo 11-18. Löydät meidät kahvilan vierestä.

Vanha Ylioppilastalo, Helsinki 15.-22.12

Arkisin klo 11-20, viikonloppuna klo 11-18

Jouluarvonta

Osallistu jouluarvontaamme ja voit voittaa Oivalla Luovasti -viikkokalenterimme! Arvomme kaikkien osallistujien kesken 22.12. yhteensä 5 kpl kalentereita.

Arvontaan osallistuvat kaikki alla olevan lomakkeen kautta 21.12. mennessä tietonsa jättäneet. Samalla voit tilata uutiskirjeemme, jossa parin viikon välein annamme vinkkejä ja inspiraatioita työyhteisösi hyvinvoinnin tukemiseen. Arvontaan voi osallistua ilman uutiskirjeen tilausta ja toisin päin. Onnea arvontaa!

Päivitys 3.1.2022:

Kiitämme kaikkia arvontaan osallistujia. Olemme arponeet voittajat. Viikkokalenterit lähtivät matkaan:

Kaisa, Lappeenranta

Tiinamari, Kotka

Maarit, Helsinki

Terhi, Helsinki

Sanna, Vantaa