Miten tiimisi voi?

Miten tiimisi voi?

Kevät on antanut odottaa itseään, mutta pikkuhiljaa luonto alkaa heräämään talvihorroksesta. Ensimmäiset perhosetkin ovat lähteneet lentoon, vaikka lunta on vielä maassa.

Alkuvuosi on ollut varmasti monelle rankka. Ensin omikromuunnos pisti taas paikat kiinni ja palattiin etätoimistolle. Sitten Ukrainan sota on järkyttänyt turvallisuudentunnettamme ja herättänyt tunnemyllyn järkyttävien uutisten muodossa. Toisaalta se on laukaissut myös auttamishalumme. On lakkoja ja sulkuja. 

Jotkut organisaatiot ovat käyneet jatkuvaa selviytymistaistelua muuttuvissa olosuhteissa huonojen uutisten seuratessa toisiaan. Toiset taas ovat onnekkaassa tilanteessa ja rekrytoineet kovalla tahdilla uusia työntekijöitä.

Siksi nyt on paikallaan kysyä yhä uudestaan ja useasti, miten tiimisi ja työkaverisi voivat.

Omasta puolestamme haluamme auttaa sinua ja tiimiäsi voimaan paremmin. Se on olemassaolomme tarkoitus. Koska tällä hetkellä eri yrityksissä tarpeet ja resilienssin taso voivat olla hyvin erilaisia, haluamme kartoittaa tarpeenne jo ennen minkäänlaista tarjousta palveluista. Tämä kartoitus on ilmainen. Sinun tarvitsee vain varata aika kalenteristamme ja teemme kartoituksen joko etäyhteydellä tai tapaamalla kasvokkain – ihan niin kuin parhaaksi näet. Tapaamme mielellämme kaikki avainhenkilöt. Jos edustat isompaa yritystä, kartoitamme mielellämme koko organisaation tarpeet ja voimme tehdä sopivan jatkuvan palveluehdotuksen.

Käytämme työssämme luovia ja ratkaisukeskeisiä menetelmiä. Pystymme järjestämään niin tyky-päiviä kuin jatkuvaa työhyvinvoinnin ennaltaehkäisevää kurssitusta tai säännöllisiä pajoja. Kerromme mielellämme eri vaihtoehdoista ja mahdollisuuksista kartoituksen yhteydessä.

Varaa aika Facebook-sivujemme kautta: https://www.facebook.com/OivallaLuovasti/ tai ota yhteyttä!