Oivalla Luovasti -toiminnan ensiesittely 5.11.

Oivalla Luovasti -toiminnan ensiesittely 5.11.

Tule tutustumaan toimintaamme, tekemään kanssamme käsin ja kokemaan pe 5.11.2021 !

Koronarajoitusten poistuessa pääsemme viimein aloittamaan toimintaamme täysmuotoisena. Haluamme tarjota mahdollisimman autenttisen kokemuksen toiminnastamme. Siihen upeissa merimaisemissa luonnon keskellä sijaitseva Hanasaaren kulttuuri- ja kongressikeskus tarjoaa mahtavat puitteet. Olemme varanneet kotoisan Frank-kokoustilan käyttöömme koko päiväksi. Tilaan voidaan ottaa 14 henkilöä kerralla. Ilmoittauduthan 22.10. mennessä!

Jotta mahdollisimman moni pääsee osallistumaan ihan tekemiseen, niin olemme jakaneet päivän niin, että aamupäivällä on kolme Maistiaiset Oivalla Luovasti työkaluista -pikkupajaa ja iltapäivällä yksi kokonainen kolmen tunnin työpaja. Aamupäivän pikkupajat ovat identtiset, joten ilmoittauduthan vain yhteen. Niissä pääsee kevyesti kokeilemaan käsillä tehtäviä harjoitteita. Kerromme myös tarkemmin toiminnastamme sekä käyttämistämme työkaluista ja menetelmistä.

Iltapäivän täyspitkä Voimavarojen kartoituksella parempaan vuorovaikutukseen -työpaja on kokonaisuus, jossa pääset kokonaisvaltaisesti kokemaan, mistä toiminnassamme on kyse. Kolmen tunnin aikana käymme niitä elementtehä, mistä omat voimavaramme rakentuvat ja miten niitä voi käyttää vuorovaikutuksessa toisten kanssa niin työpaikalla kuin kenen tahansa kanssa. Tämä tapahtuu erilaisten harjoitteiden ja yhteisten keskustelujen kautta. Tehtävät on rakennettu niin, että pääset tekemään ihan konkreettisen teoksen/työn, jonka saat mukaasi. Käytämme työpajassa luovia menetelmiä ja ratkaisukeskeistä keskustelunohjausta. Osallistuminen ei vaadi mitään aikaisempaa kokemusta. Opastamme välineiden käyttöön ja näytämme tarvittavat tekniikat.

MUUTOKSET HUOM!

Ilmoittautuminen on päättynyt 22.10. Voit kysyä iltapäivän työpajaan mahdollista paikkaa laittamalla viestiä osoitteeseen: info@oivallaluovasti.fi. Paikka siihen vaihtunut! Paikkana Kansallismuseon kokoushuone osoitteessa Mannerheimintie 34. Sisäänkäynti Mannerheimintien puolelta karhupatsaan luota.

Lämpimästi tervetuloa!