Voimavarojen kartoituksella parempaan vuorovaikutukseen -työpaja 5.11. klo 13-16

Voimavarojen kartoituksella parempaan vuorovaikutukseen -työpaja 5.11. klo 13-16

Mistä lähteestä ammennat vuorovaikustilanteissa?

Usein meitä ohjaa pelot, epäilyt, ennakkoluulot ja huonot kokemukset. Mitäs jos ammennettaisiinkin omista voimavaroista? Usein kommunikointi helpottuu, kun olemme määritelleet ne ensin. Lähdemme eri keskusteluihin aivan toisista lähtökohdista.

Voimavarojen kartoituksella parempaan vuorovaikutukseen -työpaja on kokonaisuus, jossa pääset kokonaisvaltaisesti kokemaan, mistä toiminnassamme on kyse. Kolmen tunnin aikana käymme niitä elementtejä, mistä omat voimavaramme rakentuvat ja miten niitä voi käyttää vuorovaikutuksessa toisten kanssa niin työpaikalla kuin kenen tahansa kanssa. Tämä tapahtuu erilaisten harjoitteiden ja yhteisten keskustelujen kautta.

Tehtävät on rakennettu niin, että pääset tekemään ihan konkreettisen teoksen/työn, jonka saat mukaasi. Käytämme työpajassa luovia menetelmiä ja ratkaisukeskeistä keskustelunohjausta. Osallistuminen ei vaadi mitään aikaisempaa kokemusta. Opastamme välineiden käyttöön ja näytämme tarvittavat tekniikat.

Pääset nyt kokeilemaan työpajaa todelliseen tutustumishintaan 40 € sis. alv. Järjestämme työpajan Kansallismuseon kokoushuoneessa Helsingin ytimessä. Maksu sisältää materiaalit, välineet ja välipalatarjoilun. Lisäksi Kansallismuseon tarjoaa ilmaisen museolipun, joten voit kiertää näyttelyt työpajan jälkeen.

Meillä on vielä muutama paikka vapaan, ole kuitenkin nopea. Pystymme ottamaan vain rajatun määrän.

Ilmoittaudu lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@oivallaluovasti.fi . Kerro samalla mahdolliset erikoisruokavaliot ja allergiat. Maksu laskulla (laita viestiin laskutustiedot) tai voi maksaa kortilla paikan päällä.